Emma. Experts in media en maatschappij

Emma and Ontwerpwerk sometimes partner up for either one of their clients. This time however, the client was Emma itself! They needed a new website that fit their needs.

Text via Ontwerpwerk:

“Een nieuwe website als podium voor de communicatie-experts van Emma. Een website waar ruimte is voor thema’s, projecten, artikelen en onderzoeksverslagen op het gebied van bestuur, beleid en publiek. Onder de noemer ‘Bij Emma’ organiseert Emma expertmeetings en debatten over actuele maatschappelijke thema’s. Ook deze activiteiten worden via de nieuwe website aangekondigd en verslagen.

Koppeling tussen expertise en team

Alle artikelen zijn direct gekoppeld aan de adviseurs die expert zijn op het betreffende onderwerp of project. Zo is de website een echt inhoudelijk platform geworden en een showcase voor de talenten van de 40 experts van Emma. De heldere navigatie en opbouw in kleurrijke blokken zorgt voor een website die optimaal geschikt is om te communiceren op mobiele devices als tablet en smartphone.”

 

For this project I made the prototypes and the entire website.

Highlights: related articles/projects/theme/expert etc, colors of elements are dependent on tagged theme, modular text blocks for editors so they can have more control over the looks of a post.

Visit this website